AMBASSADEUR


Barry Atsma is ambassadeur van zowel het Diabetes Fonds, het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en het initiatief EET met je hart.

 • Diabetes Fonds
  Lees meer

   

  LOGO DF wit

   

  Diabetes, suikerziekte, is een chronische aandoening. Het lichaam kan de bloedsuikerspiegel niet meer zelf binnen de normale grenzen houden. Ook hebben patiënten vaak een afwijkende vetstofwisseling en hoge bloeddruk. Er zijn verschillende soorten diabetes. Sommige gevallen van diabetes zijn te voorkomen.

  Het Diabetes Fonds maakt zich sterk om diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen. Ze geven mensen met diabetes nu en in de toekomst een betere kwaliteit van leven. Om dat te bereiken zamelt het Diabetes Fonds geld in voor wetenschappelijk onderzoek envoorlichting. Kijk voor meer informatie op de site van het diabetesfonds.

    

 • UMC WKZ
  Lees meer

    

  umc u kinderziekenhuis logo white 1

   

  Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) is een onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht). Het WKZ heeft 220 bedden en er worden per jaar zo’n 7.500 patiënten opgenomen. Het WKZ is helemaal gericht op de zorg voor zieke kinderen. 

  De naam zegt het al. Alles in het ziekenhuis is gericht op de zorg voor zieke kinderen. Alle mensen die in het ziekenhuis werken weten hoe ze zo goed mogelijk met zieke kinderen kunnen omgaan of zijn bezig dat te leren. Dat betekent dat de mensen die jij aan je bed krijgt, begrijpen hoe naar en vervelend sommige behandelingen zijn en dat ze zullen proberen je zo veel mogelijk op je gemak te stellen.

  Kijk voor meer info op de site van het WKZ.

   

 • EET met je hart
  Lees meer

   

   

  Uit eten staat voor geluk, plezier en genieten van elkaar. Zou het niet mooi zijn als u een beetje van dit gevoel kunt delen met ouderen die in eenzaamheid leven?

  Bijna de helft van alle ouderen voelt zich eenzaam. Dit gevoel is nog groter als zij fysiek beperkt zijn of zelfstandig wonen. Uw bijdrage maakt sociale en culturele activiteiten voor kwetsbare ouderen mogelijk, waardoor zij weer samen van het leven kunnen genieten. EET met je hart ondersteunt in samenwerking met restaurants lokale initiatieven tegen eenzaamheid.

  Een vrijwillige bijdrage van 1 euro wordt opgeteld bij uw rekening. Als u hier bezwaar tegen heeft dan is dat geen enkel probleem, laat dit dan aan de bediening weten. De keuze is aan u. 

  Kijk voor meer informatie op de website van EET met je hart